10 maart 2023

So What! en technologie

Stichting Poppodium So What! is een organisatie die zich richt op het organiseren van concerten en andere muzikale evenementen in de regio van Gouda. Technologie speelt een belangrijke rol in de manier waarop de stichting werkt en communiceert met het publiek.

Huh, wanneer is dat evenement?

Een van de manieren waarop technologie wordt ingezet door So What! is door het gebruik van social media. De stichting heeft actieve accounts op verschillende platformen, waaronder FacebookInstagram en TikTok. Hiermee kunnen we ons publiek op de hoogte houden van aankomende evenementen, nieuws en andere ontwikkelingen. Via social media bouwt So What! een band opmet onze doelgroep en vergroten we onze bekendheid.

Maar hoe krijg ik dan tickets?

Daarnaast gebruikt So What! ook technologie om de ticketverkoop te regelen. De website van de stichting is recentelijk compleet vernieuwd. Bezoekers kunnen nu nog makkelijker hun favoriete evenementen in Gouda vinden! Via de website kunnen bezoekers gemakkelijk kaartjes bestellen voor evenementen. Door deze dienst aan te bieden, kunnen ze het proces voor zowel de bezoeker als de organisatie efficiƫnter maken.

Huh ik hoor niks

Ook tijdens evenementen wordt technologie ingezet om de bezoekerservaring te verbeteren. Zo maakt So What! gebruik van geluids- en lichttechniek om de optredens van artiesten zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. Wil je meer weten over de geluids- en lichttechniek die in So What! wordt gebruikt? Klik dan hier!

Al met al speelt technologie dus een belangrijke rol in de manier waarop Stichting Poppodium So What! werkt en communiceert met hun publiek. Door de inzet van social media, ticketverkoop en technologie tijdens evenementen, kan de stichting de doelgroep beter bereiken en een onvergetelijke ervaring bieden aan bezoekers.