Medewerkers tijdens het valentijn diner

Join Us!

Lidmaatschap

So What! heeft al jarenlang een mooi ledenbestand van bezoekers die ons een warm hart toe dragen. Onze leden zijn een belangrijk deel van So What, want met jullie hulp kunnen wij de mooie events neerzetten zoals wij al sinds 1963 doen. Als lid steun je onze stichting en al zijn vrijwilligers zodat wij ons kunnen blijven inzetten voor de cultuur in Gouda.

Waarom zou ik lid worden?

  • Je persoonlijke So What!-pas;
  • €2-, korting op concerten en thema-avonden;
  • Een paar keer per seizoen GRATIS toegang tot concerten in So What!;
  • €2 euro korting op je ticket bij Filmhuis Gouda;
  • Korting op verschillende muziekgerelateerde voorstellingen bij De Goudse Schouwburg;
  • Voorrang op leuke nieuwtjes en exclusieve events.

Tappers

Onze mensen achter de bar noemen wij Tappers. Dit zijn soms medewerkers, maar ook heel vaak bezoekers die het leuk vinden om een keer achter de bar te staan. Onze barcoördinatoren leren je alles wat er te weten valt zoals het tappen van een biertje, het maken van verschillende mixdrankjes en ons uitgebreide assortiment van speciaalbier.

Lijkt het jou nu leuk om een keertje bij ons achter de bar te staan? Stuur dan een mailtje naar barco@so-what.nl

Kokers

Iedereen die wel eens bij een Eetcafé is geweest, heeft de liefde geproeft die de kokers er in stoppen. Ook onze kokers zijn wel eens medewerkers, maar nog vaker zijn het bezoekers met een passie voor eten! Je krijgt van ons een budget voor de boodschappen en wij zorgen voor de keukenhulpjes.

Lijkt het jou nu leuk om een keertje in onze keuken te staan? Stuur dan een mailtje naar eetcafe@so-what.nl

Wil je liever minder in de spotlight staan en hou je van live-muziek? We zoeken ook vrijwilligers die ons willen helpen met het koken voor de bands! Elke vrijdag mag jij een gezonde hap neerzetten voor bandleden en techniek. Als jij een act ziet die je helemaal te gek lijkt om samen mee te eten en voor te koken, stuur dan een mailtje naar programmering@so-what.nl

Medewerkers

De medewerkers zijn de hart en ziel van So What! Zij houden de tent draaiend en doen dit allemaal vrijwillig! Van penningmeester tot geluidstechnicus, van barcoördinator tot marketing medewerker, ze zijn er allemaal.

Dat betekent ook dat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe mensen die hun handen uit de mouwen willen steken voor So What! Lijkt het jou nu helemaal geweldig om je eigen feest neer te zetten of te helpen bij een van de vele verschillende commissies, zoals de technische dienst, programmering of lichttechniek?

Wat hebben wij nog meer te bieden?

  • Een tweede familie van een grote groep vrijwilligers van alle leeftijden. Een hoop vriendschappen of zelfs relaties zijn in So What! begonnen en zijn nog steeds even sterk.
  • Een hele hoop ervaring voor misschien wel je carrière switch of je toekomstige baan. Veel van van onze vrijwilligers zijn doorgegroeid als professionele licht- of geluidtechnici, eventorganisatoren of bedrijfsleiders bij andere grote poppodia.
  • We zijn al onze medewerkers ontzettend dankbaar en dat laten we zien. Je krijgt van ons een kleine vergoeding, gratis toegang tot events, uitnodiging tot het bekende medewerkersweekend en nog veel meer.

Wil je nou wat specifieker weten wat wij binnen So What! doen?