11 mei 2023

Uit de oude soos: Herman Brood

Terugblik naar de legendarische avond waarop Herman Brood zijn artistieke talent losliet in So What! Na zijn waanzinnige optreden schilderde Brood twee enorme doeken, die nog steeds onze hal sieren. En hé, hij liet zelfs een klein kunstwerk achter op het been van een gelukkige bezoeker!

Throwback naar 1974 toen de legendarische 𝐃𝐫𝐬 𝐏 optrad in So What! Deze Nederlandse singer-songwriter en dichter, bekend om zijn unieke mix van humor en poëzie, vermaakte het publiek met zijn unieke stem en teksten.

De Goudse Courant schreef destijds:

𝘋𝘢𝘵 𝘥𝘳𝘴. 𝘗 𝘥𝘪𝘦 𝘮𝘰𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦𝘦𝘭 𝘧𝘶𝘳𝘰𝘳𝘦 𝘮𝘢𝘢𝘬𝘵 𝘮𝘦𝘵 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘩𝘪𝘵 ‘𝘋𝘦 𝘝𝘦𝘦𝘳𝘮𝘢𝘯’, 𝘪𝘯 𝘎𝘰𝘶𝘥𝘢 𝘰𝘱𝘵𝘳𝘢𝘥 𝘮𝘢𝘨 𝘦𝘦𝘯 𝘴𝘶𝘤𝘤𝘦𝘴 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘯𝘰𝘦𝘮𝘥 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘣𝘦𝘴𝘵𝘶𝘶𝘳 𝘷𝘢𝘯 𝘚𝘰 𝘞𝘩𝘢𝘵. ‘𝘏𝘦𝘵 𝘣𝘭𝘪𝘫𝘧𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘩𝘰𝘨𝘦 𝘶𝘪𝘵𝘻𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘪𝘯𝘨 𝘥𝘢𝘵 𝘪𝘬 𝘮𝘦 𝘰𝘱 𝘥𝘦 𝘉𝘶̈𝘩𝘯𝘦 𝘣𝘦𝘨𝘦𝘦𝘧, 𝘦𝘯 𝘢𝘭𝘴 𝘪𝘬 𝘩𝘦𝘵 𝘵𝘰𝘤𝘩 𝘥𝘰𝘦, 𝘮𝘰𝘦𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘸𝘦𝘭 𝘪𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘳𝘶𝘪𝘮𝘵𝘦 𝘦𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘴𝘧𝘦𝘦𝘳 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘥𝘪𝘦 𝘮𝘪𝘫 𝘢𝘢𝘯𝘴𝘱𝘳𝘦𝘬𝘦𝘯

Die steken we in onze zak!