13 april 2024

So What! doet mee aan de Goudse Popweek

Als artikel verschenen bij de Goudse Post.

Muziekfans, maak je klaar voor een avond vol muzikale trivia en gezelligheid tijdens de Goudse Popweek 2024. Op zaterdag 29 juni 2024 opent So What! haar deuren voor de legendarische Popquiz. Groepjes van maximaal vier personen gaan die avond de strijd met elkaar aan.

Van 28 juni tot en met 7 juli zal Gouda bruisen van muzikale activiteiten dankzij de inspanningen van Stichting Culturele Verrassingen. Als onderdeel van deze week nodigt So What! muziekliefhebbers uit om hun kennis te testen tijdens de Popquiz. Dat belooft een avond vol variatie te worden, zegt de stichting. ‘Waarbij deelnemers worden getrakteerd op een smaakvolle mix van muziekgenres, van klassiekers tot hedendaagse hits.’ 

Trouwe schare fans
Wat ooit begon als een informele avond in de achterbar is uitgegroeid tot een muzikaal festijn in de voorzaal van So What!, met een trouwe schare fans. ‘Zowel fervente quizzers als liefhebbers van een goed glas bier zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze gezellige avond.’

Teams worden aangemoedigd om zich samen te stellen uit maximaal vier personen, zodat een diverse muzieksmaak gegarandeerd is. Tickets voor de Popquiz zijn verkrijgbaar via de officiële website van So What!. Op de avond zelf kunnen teams zich ter plaatse inschrijven voor wat belooft de leukste quiz ooit te worden.