
Avondje Brood
Herman Brood Tribute
Heerlijk eten met de muziek van Anne Vera & Maxime
Deuren open: | 17:00 |
---|---|
Start: | 18:00 |
Einde: | 22:00 |
U kunt vooraf reserveren door een ticket te kopen. De online ticketverkoop sluit op de donderdag vóór het event om 00:00.
Anne Vera maakt expressieve Nederpop met scherpzinnige en poëtische woordcombinaties. Ze belicht existentiële en persoonlijke thema’s op een introspectieve en toegankelijke manier. Haar teksten bevatten verborgen betekenissen en worden ondersteund door speelse synths, diepe baslijnen en dromerige zangmelodieën. Haar liedjes ontstaan vaak uit een melodie of enkel woord, die zij vervolgens verder uitwerkt met haar producer en partner, Bauke Meekes. Samen creëren zij een klankkleur die de diepere lagen van de teksten onthult. Onlangs bracht Anne Vera haar debuut-EP ‘Eén Jaar Zomer’ uit, die ze live presenteerde tijdens een uitverkochte show in Vessel 11. De EP, bestaande uit een verzameling dagboekfragmenten,
neemt luisteraars mee door de seizoenen van haar twintiger jaren, van zomerliefde tot winterdippen. Met ‘Eén Jaar Zomer’ toont Anne Vera dat haar muziek meer is dan alleen geluid; het
is een zintuiglijke ervaring. Naast het uitbrengen van haar eerste EP is Anne Vera dit jaar één van de deelnemers aan de JBL Music Academy, is ze geselecteerd voor de Nobel Award in Leiden, en verdiept ze zich in het productieproces om de eerste demo’s van nieuw werk zelf te maken.
Muziek is voor Maxime een plek van begrip. Vanaf haar zevende is het al een toevlucht, waar alles gewoon oké is. Een omhelzing waarin het diepst van haar ziel gevat wordt. Ze begon met schrijven na haar eerste liefdesverdriet. Niet per sé serieus, maar gewoon om haar gedachten de vrije loop te laten. En dat voelde goed. Heel goed. Dus ze bleef
schrijven. Om die omhelzing weer te voelen, maar dan in haar eigen woorden. En die bleken ook een omhelzing voor anderen. Dat gevoel van voldoening is nu haar grootste streven.
Mensen laten voelen dat wat er is er gewoon mag zijn. Alles is veilig. Met een lach of een traan. Is dat niet wat deze wereld nodig heeft?
Bob de Jong is een gepassioneerde kok met 20 jaar ervaring in restaurants en partycatering. Hij heeft een scherp oog voor detail en een creatief talent voor het samenstellen van smaakvolle gerechten. Met zijn brede culinaire kennis en liefde voor gastvrijheid weet hij van elk evenement een culinair succes te maken. Zijn flexibiliteit en vakmanschap maken hem een betrouwbare en inspirerende kracht in de wereld van catering en gastronomie.