za 25 nov 2023

30+ Keuze is een optie

Keuzestress? Niet bij ons!

Deuren open: 21:00
Start: 21:00
Einde: 04:00
Blauw: €12.50
Rood: €12.50
Groen: €12.50

Over 30+ Keuze is een optie

Feestbeesten, houd je vast, want we hebben een knaller van een aankondiging! 🚀🎉

Het is weer tijd om het dak eraf te blazen, en deze keer gaan we all-in op het plezier met ons superhippe "Keuze is een optie"-feest! 🎉
Stel je voor: een nacht vol keuzes, muziek, en plezier met de coolste 30-plussers in de stad. Bij ons draait alles om JOUW keuzes, dus kom precies zoals je bent en laat het feest beginnen.

Keuzestress? Niet bij ons! We slaan de saaie keuzes over zodat we meer tijd hebben om te dansen, te lachen en te genieten van de beste muziek en entertainment. En raad eens wat? We hebben de Shotomatic klaarstaan, dus je eerste keuze is welke waanzinnige shot je wilt! 🥃

Dus trek je meest funky outfit aan, haal je dansschoenen uit de kast en bel je crew. We gaan een avond beleven die je nog lang zult herinneren! Dit wordt geen gewoon feest, dit wordt een FEEST MET HOOFDLETTERS! 🎊💃

Waar? So What! Wanneer? 25 november 2023!


Deuren sluiten om 00:00. Leden kunnen tot 01:00 naar binnen.

18+

Over het evenement

Tickets

Blauw: €12.50

Rood: €12.50

Groen: €12.50

Tijden

Aanvang: 21:00

Start: 21:00

Einde: 04:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!