vr 16 dec 2022

Acid Attack + Malignity

Goudse en Reeuwijkse bekenden in de Heavy Metal scene

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €8
Leden: €6

Over Acid Attack + Malignity

Acid Attack is een Goudse Heavy Metal band die garant staat voor een show waar je huid van begint te smelten. De band is in 2016 opgericht en speelt voornamelijk eigen materiaal, aangevuld met enkele covers. Volgend jaar komt de eerste EP uit. De band laat zich beïnvloeden door vele genres, maar invloeden uit de jaren 80 zoals de New Wave of British Heavy Metal en de Bay Area Thrash Metal zijn het duidelijkst hoorbaar. Of je nou gisteren voor het eerst een Metallica nummer hebt gehoord of al tien keer Iron Maiden live hebt gezien, een optreden van Acid Attack is een ware beleving voor iedereen die van heavy muziek houdt.

Malignity is in 2004 opgericht in een lokale bar door gitarist Albert Cromwijk en drummer Paul Stijntjes. Tot 2008 hebben ze zich vooral bezig gehouden met experimenteren en bier drinken. In het voorjaar van 2012 is er een officieel studio album opgenomen genaamd "The Promise". Toen het laatste lid, lead gitarist Romain Mersel er in 2012 bij kwam was de band compleet.

De slepende gitaren met new age metalpartijen ondersteund met een doordringende bass lijn van Sjors Bogaart doen de drummer Paul zeggen: “Hier kan ik mij helemaal op uitleven.” Frontman Alexander Schuilenburg bekroont de sound met zijn diepe tot rauwe grunts en zorgt voor een goede interactie met het publiek.
Diverse feedback die ze te horen krijgen als band, positieve instelling naar het publiek, leuke interactie, goede props met een goede dosis hyperactiviteit.

Schema
20:30 Deur open
21:00 Malignity
22:15 Acid Attack


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €8

Leden: €6

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!