za 14 sep 2019

Afterparty Popronde Gouda

Deuren open: 23:30
Start: 23:55
Einde: 05:00

Over Afterparty Popronde Gouda

Afterparty Alert! Live Electro, House, Trance & Techno.

In samenwerking met Popronde Gouda, MASS Events & Jongerenvereniging Yunited organiseert So What! de Afterparty van Popronde Gouda. Om 00:00 zullen The Vices de afterparty openen met hun heerlijke garagerock. Vanaf 00:45 staat de afterparty in het teken van live electro, House en Techno. Kortom: Raven met The Ressurection, Disk Space & Druiprek.

Entree is gratis.

Artists
00:00-00:45 | The Vices | Indie/Garage
The Vices zijn eind 2018 opgestaan en speelden hun eerste shows als voorprogramma van Yungblud én tijdens Eurosonic Noorderslag. Nadat debuutsingle So It Goes met veel lof en airplay werd ontvangen volgde een UK tour. Met hun verfrissende blik op rock, surf en garage klinken ze als de liefdesbaby van The Growlers en The Strokes, maar met een eigen sound!

00:45-01:30 | So What! Resident KeVuN | Deep House/Melodic House
In tegenstelling tot zijn normale avonden waar commerciële dance de klok slaat, staat hij vanavond paraat met enkel de allerbeste diepe en melodische klanken uit zijn muziekverzameling.

01:30-02:15 | The Resurrection | Electro/Alternative
The Resurrection maakt body music voor wanneer het te heet is om te bewegen. De band laat zich inspireren door vroege techno, rave en industrial en combineert synths en elektronische drums met live instrumenten. Hun tracks bewegen van ongemeen hard en fysiek naar duister en opgebrand — de soundtrack voor de meest verzwelgende zomer die je je kunt indenken.

02:15-03:00 | Disk Space | Techno/Trance
“Techno and trance created a love baby together: they called it ‘Disk Space’.” Due to shared ambitions and a love for music the Amsterdam-based electronic music act Disk Space formed. The duo consisting of Adriaan Oudemans and Nina de Koning have previously released on labels such as Ötomo, Everyone on Acid & Prcptn.

03:00-04:00 | Druiprek | House/Techno
In een kroeg, een zolder, een kelder of op een schip. Overal RAVEN. "Zoek dit op op Spotify en luister het; geen verdere uitleg nodig. Dit wordt legendarisch." -Joris van der Poel, programmeur club magazijn Den Haag | "Ze kunnen supergoed raven en trailers editen." -Bella Hay, DJ en Zangeres bij Tears & Marble | "Woef" -De hond van DJ Paul Elstak"

04:00-late | So What! Resident KeVuN | Techhouse/Trance

Over het evenement

Tickets

Tijden

Aanvang: 23:30

Start: 23:55

Einde: 05:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!