vr 12 apr 2024

AMBO

Genre-overschrijdende rockband uit Amsterdam + Support: Raspberry Saint

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €9
Leden: €7

Over AMBO

AMBO is een vijfkoppige band uit Amsterdam. Zangeres Jazz Meijers, drumster Femke Westeneng en bassist Stern Hoek hebben elkaar ontmoet op een vooropleidingstraject van het Conservatorium van Amsterdam. In de lockdowns hebben ze, zoals veel andere bands, online songs moeten schrijven en video-showcases gemaakt.

Na een pauze is AMBO weer bij elkaar gekomen en hebben ze in mei 2023 hun debuut-EP “Lovestruck” opgenomen op Bonaire. Om de productie goed te kunnen vertalen naar een live optreden, hebben ze versterking gevonden in vocalist Maas van Gogh en gitarist Daniel Pflumm. Op 29 januari 2024 is Lovestruck uitgekomen en is dit met een enthousiast publiek gevierd in Cinetol, Amsterdam. Niet lang daarna is het vijftal vertrokken naar Duitsland om het voorprogramma te verzorgen van Duitse rockartiest Wirtz. Hier hebben ze 14 shows gespeeld in welbekende Duitse clubs; neem bijvoorbeeld Große Freiheit 36 op de Reeperbahn in Hamburg. AMBO is van plan een debuutalbum op te nemen in 2024.

Support

Raspberry Saint is een Goudse indie-pop band, bestaande uit 5 muzikanten die allemaal op De Goudse Waarden hebben gezeten. Ze hebben drukbezochte optredens gegeven in venues zoals ‘t Oude Pothuys Utrecht, Studio GonZ en de Melkweg Amsterdam. Met hun aanstaande EP belooft Raspberry Saint een frisse wind te brengen met nieuwe revelaties. Dus maak je klaar op een gezellige avond met diepe teksten en swingende beats!


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €9

Leden: €7

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!