vr 21 okt 2022

Avondje Punk

Even lekker raggen met HendHeving, The Frontlines, Oskoed Slotters en Waardeloos

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €5
Leden: €3

Over Avondje Punk

Een Avondje Punk in So What! Dat werd wel weer eens tijd! We hebben een lekker setje klaar gezet, dus schud die heupjes los.

21.00 – 21.30 | HendHeving

Neem een halve liter punkrock, gooi er wat metal doorheen en blus het geheel af met flauwe humor: Hét recept voor de enige echte Zeeuwse HendHeving! 3 man, 2 akkoorden, 1 doel: Feest. We Heve Hend!

21.45 – 22.15 | The Frontlines

Noem ze punk, noem ze rock, noem ze wat je wil! The Frontlines spelen rauw en energiek. Uit de krotten van de consumptiemaatschappij, teren deze jongens op het gitaargeweld van hun jeugd. Waar 15 jaar geleden de Goudse samenwerking is begonnen rammen de gitaren en de drums je nog steeds om te oren.

Met hun recent uitgebrachte EP “What if War” wordt er een hedendaagse problematiek aan de kaak gesteld. Ook brachten zij onlangs een live album van hun optreden op Radio Gouwestad uit. Beluister deze en meer op thefrontlines.nl of Spotify.

Kom naar de frontlinie van de (punk)rock en ervaar The Frontlines!

22.30 – 23.00 | Oskoed Slotters

Al 11 jaar lang de hardst werkende punkband van Moordrecht. Van ondermaats en uit de maat naar de top van middelmaat, precies daar waar ze willen zijn. Wat ouder, wat meer kilo’s, maar ook een stuk sneller en melodischer dan 10 jaar geleden. Aanstekelijk, vermakelijk, bomvol energie en dan nog een fijne blend van skatepunk en ouderwetse poppunk , dat is wat je van de Oskoed Slotters mag verwachten. Benieuwd geworden? Check dan alvast de live show documentaire die ze vorig jaar in So What maakten om hun 10 jarig jubileum te vieren, midden in de lockdown.

Youtube

Binnenkort weer in So What, maar dan echt live!

23.15 – 23.45 | Waardeloos

Ontstaan op de basisschool en nooit meer gestopt. Nederland, duitsland, belgië, alles hebben ze wel gehad. Ooit nog bij villa achterwerk gespeeld, maar nu staan ze gewoon weer voor jullie in So What. Niks geen sterallures bij deze gasten, nouja, bij drummer Vincent misschien een beetje, maar verder punk in het hart! Bassist Mickey heeft beloofd dat hij zijn moeder misschien weer meeneemt voor de laatste twee nummers. Check vooraf nog even hun laatste wapenfeit, een split EP met Moordrechts grootste punkband Oskoed Slotters (en de band Zonde) op https://oskoedslotters.bandcamp.com/album/3-x-3-9

Quote van gitarist Tommy over de opnames van deze EP:

“Na misschien-wel-de-beste-gitarist-van-Nederland (red: Roan van de Oskoed Slotters) aan het werk te hebben gezien was ik zo zenuwachtig dat ik m’n takes wel 10 keer over moest doen. Wat een eer om met die leermeester op één plaat te mogen staan!”

Over het evenement

Tickets

Regulier: €5

Leden: €3

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!