za 18 sep 2021

Banji

The First Ever Banji Tour

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 01:00
Regulier: €10
Leden: €8
Voucher: Gratis

Over Banji

LET OP! Tijdens dit event werken we met Testen Voor Toegang

Het Nederlandse viertal Banji combineert de stijlen van Beck, The Dandy Warhols en Darwin Deez met puntige gitaren met 8-bit bliepjes en sardonische teksten.

Het kwartet trok in Nederland al de aandacht door te spelen in het voorprogramma van Balthazar en DI-RECT. Ook bij de opnamen zijn bekende namen betrokken, zo is de debuutsingle Listen een coproductie tussen de band en Jeroen De Pessemier (Oscar en de Wolf) opgenomen in ICP Studios in Brussel, waar The Cure en The Vaccines hebben opgenomen. De tracks van de band zijn gemixt door Mucky, de rechterhand van Sevdaliza.

Een creatieve samenwerking met de LA-based kunstenaar Zack Rosebrugh heeft een eigenzinnige grafische stijl gecreëerd om de kleurrijke wereld van Banji bij te staan.

Banji tekende bij [PIAS] midden in de Covid-19 pandemie en de band bracht hun debuutsingle Listen uit in november 2020. De track is opgepikt door media als Billboard (US), DIY Magazine (UK), Dansende Beren (BE) en 3voor12 (NL). Het nummer staat op de playlists bij grote radiostations als Studio Brussel en is gefeatured op de Hot New Bands playlist op Spotify. Een playlist voor ‘’The freshest sounds from the UK & Ireland.’’

In januari 2021 speelde de band een opvallende show op Eurosonic Noorderslag, met positieve recensies van 3voor12, Parool en een grote foto in de Volkskrant. Banji werd ‘Talent to Watch’ genoemd voor 2021 door Nederlandse media als Volkskrant, 3voor12 and KINK.


Morris Brandt – Vocals, gitaar

Gilles van Wees – Gitaar, bassynth

Twan de Roo – Synth, vocals

Jasper Meurs – Drums, vocals

Over het evenement

Tickets

Regulier: €10

Leden: €8

Voucher: Gratis

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 01:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!