za 12 jun 2021

BBQ aan de Vest

Deuren open: 16:00
Start: 16:00
Einde: 22:00
Vegetarisch: €10
Regulier: €10

Over BBQ aan de Vest

In het weekend houden we dit zomerse weerbeeld met hoge temperaturen zonder dat het echt heel heet is. De maxima blijven uitkomen tussen 20 en 27 graden met enkele stapelwolken.

LET OP! Online ticketsale stopt op vrijdag om 12:00!

Dit klinkt als het perfecte barbeque weer! 🥓 Met genoeg koude en natte weekenden achter de rug, gooien we het terras lekker open voor een gezellig BBQ.

Er is een Vega en non-Vega optie, beide nu voor €10,- te koop. Er is genoeg voor 40 personen, maar ivm met de boodschappen sluit de online verkoop op vrijdag 12:00. Aan de deur zijn mogelijk nog wel tickets te koop afhankelijk van beschikbaarheid.

Over het evenement

Tickets

Vegetarisch: €10

Regulier: €10

Tijden

Aanvang: 16:00

Start: 16:00

Einde: 22:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!