vr 26 jun 2020

BBQ Friday

De heetste dag van deze hittegolf

Deuren open: 18:00
Start: 18:00
Einde: 22:00

Over BBQ Friday

Met een prachtige 31 graden wordt het vrijdag heerlijk weer en dat laten we niet zomaar voorbij gaan. Op ons corona proof terras stoken wij de kolen op en verzorgen wij voor jullie een complete BBQ! Onder het genot van een drankje kunnen jullie genieten van het mooie weer. Naast de beschutting van de bomen hebben wij kleurrijke parasols klaar staan tegen de zon. 🌞

Het terras is vanaf 18:00 open voor het eerste drankje en om 18:30 hopen we het eerste vlees op de BBQ te gooien.

Prijs: €12,50 p.p.

**Reserveren doe je via reserveren@so-what.nl **
Let op: je reserveert alleen een plek voor buiten, wil je om 22:00 binnen door gaan, reserveer dan ook een plekje voor binnen.

Over het evenement

Tickets

Tijden

Aanvang: 18:00

Start: 18:00

Einde: 22:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!