za 18 dec 2021

Beer Walkthrough

Deuren open: 13:00
Start: 13:00
Einde: 17:00

Over Beer Walkthrough

Terug van weggeweest: π™™π™š π˜½π™šπ™šπ™§ 𝙒𝙖𝙑𝙠𝙩𝙝𝙧𝙀π™ͺπ™œπ™

Nu we komende periode onze deuren weer moeten sluiten, organiseren we een beer walkthrough om te voorkomen dat ons mooie bier over de datum gaat.

Kom lekker neuzen en vindt nieuwe favorieten en ouwe gouwe (en misschien wel het beste kerstcadeau)πŸ’š

βœ… Zaterdag 18 december

βœ… 13:00-17:00

βœ… Reserveren niet nodig

βœ… 100+ verschillende bieren in allerlei verschillende stijlen

Draag een mondkapje en ontsmet je handen bij binnenkomst. Houd anderhalve meter afstand van elkaar en onze vrijwilligers. Het is dan ook niet de bedoeling dat je blijft hangen.

Over het evenement

Tickets

Tijden

Aanvang: 13:00

Start: 13:00

Einde: 17:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!