za 25 jun 2022

Benefietfestival Die Kantanky’s

Bad to the Bone

Deuren open: 15:00
Start: 15:30
Einde: 06:00
Early Bird: €10
Regular Ticket: €12.50
Late Ticket: €5
Super Early Bird: €7.50

Over Benefietfestival Die Kantanky’s

25 juni is het zover: het Benefietfestival van scouting Die Kantanky’s!

Een dag volgepland met mooie muziek, overdag door vier verschillende bands en ’s avonds drie DJ’s uit drie verschillende generaties van onze groep. Genoeg plezier voor het oor dus, maar er is ook gedacht aan de fijnproevers onder ons in de vorm van verschillende foodtrucks boordevol lekkernijen. Nog steeds niet genoeg redenen gehoord? Ook de Die Kantanky’s merchandise (zoals onze shirts en truien) kunnen gekocht worden op deze mooie dag.

Deze tickets zijn geldig voor overdag en ’s avonds (let op: het avondfeest is 18+).
Het avondfeest begint om 22:00. Mocht u alleen een ticket voor de avond willen, kunt u deze op de dag zelf aan de deur bij de So What kopen (deze gaan niet in voorverkoop).

Over het evenement

Tickets

Early Bird: €10

Regular Ticket: €12.50

Late Ticket: €5

Super Early Bird: €7.50

Tijden

Aanvang: 15:00

Start: 15:30

Einde: 06:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!