vr 20 mei 2022

Black Bottle Riot

Dikke riffs, dubbele gitaarlijnen en een strakke ritmesectie

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 01:00
Leden: €10.50
Regulier: €12.50

Over Black Bottle Riot

Black Bottle Riot is een Nijmeegse Rockband die dit jaar tien jaar bestaat. In de afgelopen jaren speelden zij op vele binnenlandse en buitenlandse podia. In Nederland stond Black
Bottle Riot op festivals als Rockin’ Park, Zwarte Cross en Down The Rabbit Hole. Poppodia, festivals en blues-kroegen, Black Bottle Riot deed het allemaal. Live shows worden omschreven als, energiek, bezield, strak en ongepolijst. Ook speelde de band supports voor o.a. ZZ Top, Blackberry Smoke, Rival Sons en Black Stone Cherry.

In februari is het vierde album “Fire” uitgekomen. Black Bottle Riot klinkt op deze plaat als herboren. De muziek van Black Bottle Riot doet denken aan artiesten zoals: The Allman
Brothers Band, Lynyrd Skynyrd en Tom Petty.

Dikke riffs, dubbele gitaarlijnen en een strakke ritmesectie maken van BBR een stomende rockmachine. Het enthousiasme en de chemie tussen de vier Nijmegenaren werkt
aanstekelijk op jong en oud. Luister zelf en laat je overtuigen!

Black Bottle Riot bestaat uit: Simon Snel (zang, gitaar), Mike Sedee (gitaar) en Jaap van den Berg (bas) en Mark Weerts (Drums)

Band: www.blackbottleriot.com | info@blackbottleriot.com

Over het evenement

Tickets

Leden: €10.50

Regulier: €12.50

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 01:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!