za 04 jan 2020

Borrelen met So What!

Deuren open: 22:30
Start: 22:30
Einde: 06:00
Free Ticket: Gratis
Leden: Gratis

Over Borrelen met So What!

Kom gezellig borrelen met de vrijwilligers van So What!

Wij hebben deze avond onze eigen Nieuwjaars borrel erop zitten en afscheid genomen van een aantal medewerkers die helaas gaan stoppen dit jaar. Daarna gaan we uiteraard verder borrelen en daar willen we jullie voor uitnodigen.

ROAST ME!

Lijk het jou nu helemaal geweldig om een van je beste vrienden in het zonnetje ÉN voor schut te zetten? De beamer hangt er nog steeds, dus het is mogelijk om een mooie powerpoint presentatie te laten zien aan alle mede-bezoekers en vrijwilligers.
Stuur vóór 3 januari 2020 een mailtje met daarin de prachtige presentatie en misschien heb jij wel de gelegenheid om je mattie te Roasten!

LINE-UP:

  • DJ Spotify
  • 5 Sta-tafels

Over het evenement

Tickets

Free Ticket: Gratis

Leden: Gratis

Tijden

Aanvang: 22:30

Start: 22:30

Einde: 06:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!