vr 22 apr 2022

Brandalarm 16+

UITVERKOCHT

Deuren open: 22:00
Start: 22:00
Einde: 04:00

Over Brandalarm 16+

Het grootste 16+ event van Nederland komt vrijdag 22 april naar Gouda. Al bijna 4 jaar lang het leukste 16+ feestje bij jouw in de buurt. Jij, je friends, entertainment van de hoogste plank, hitjes, de leukste mensen van Gouda & omgeving, gratis pizza’s, confetti & nog zoveel meer. Met wie kom jij 22 april dansen?

▬▬▬▬ Line-up
Houden we nog even geheim..

▬▬▬▬ **Tickets **
Tickets via Brandalarm

▬▬▬▬ Info
Waar: So What!, Gouda
Wanneer: vrijdag 22 april
Tijd: 22:00 tot 04:00 (DEUREN SLUITEN 00:00)
Leeftijd: 16+ (ID verplicht)
Alcohol: 18+
Instagram: @brandalarm


Let op: Bij brandalarm feestjes worden er foto’s gemaakt. Als je een evenement van Brandalarm bezoekt dan accepteer je de risico’s tot publicatie van een foto. Wil je een foto verwijderd hebben? Stuur ons een berichtje!

Over het evenement

Tickets

Tijden

Aanvang: 22:00

Start: 22:00

Einde: 04:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!