vr 08 apr 2022

Broken Brass

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 01:00
Regulier: €14
Leden: €12

Over Broken Brass

Broken Brass is een next level brass band. Explosief en energiek, en combineert de energie van brass met de attitude van rock ‘n’ roll, de drive van funk en de flow van hiphop.

Met het nieuwe album ‘Broke’ blikt Broken Brass terug op de afgelopen paar jaar, die voor elke liveband een uitputtingsslag waren. Broken Brass is ‘broke’ qua financiën, maar zeker niet als het gaat om inspiratie en doorzettingsvermogen. De afgelopen periode gaf de band de unieke kans om te kijken naar de persoonlijkheden en internationale diversiteit van de groep, de gezamenlijk behaalde (internationale) successen en om te ontdekken waar de kracht van de band ligt. Op hun nieuwe album ‘Broke’ combineert de band de sterkste punten van alle voorgaande albums; het nieuwe album is de definitie van waar de band voor staat, een distillaat van alle hoogtepunten.

Met meer dan 500 shows op de teller is Broken Brass een door de wol geverfde live band. Broken Brass is dan ook een live band bij uitstek. Energiek en eclectisch, waarbij punchy bassen worden gemixt met schetterend koper. Met hun enerverende shows hebben ze festivals over de hele wereld omver geblazen. Het negental heeft clubs en festivals in bijna 20 landen veroverd met optredens op VH1 Festival (India), Secret Garden Party (VK), Fusion Festival (GER), Zwarte Cross (NL), Paaspop (NL) en meer. De band gaat in 2022 dus zeker weten (internationaal) touren op het nieuwe album. In Nederland staat de clubtour inmiddels gepland, met 10 shows in onder andere Melkweg, Helling en Simplon.

Over het evenement

Tickets

Regulier: €14

Leden: €12

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 01:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!