vr 26 jun 2020

Café

Met het gezelligste terras van Gouda!

Deuren open: 18:00
Start: 18:00
Einde: 00:00
Free Ticket: Gratis

Over Café

Jaaaa, we zijn weer open!
Dat betekent dat jullie kunnen genieten van ons gezellige terras op eigen terrein. ☀️ Daarnaast is de zaal omgetoverd tot een café met mooi bierassortiment en elke keer weer een andere aankleding.

Reserveren is tegenwoordig niet meer verplicht, maar onze capaciteit is nog wel beperkt. Dus als je zeker wilt zijn van een plekje, kan je reserveren via 𝚛𝚎𝚜𝚎𝚛𝚟𝚎𝚛𝚎𝚗@𝚜𝚘-𝚠𝚑𝚊𝚝.𝚗𝚕. Geef daarbij aan welk tijdsblok je sowieso wilt komen en met hoeveel personen.
De beschikbare tijdsblokken voor het terras en binnen zijn:

● 18:00 – 20:00
● 20:00 – 22:00
● 22:00 – 00:00 (Alleen binnen)

Reserveer via: 𝚛𝚎𝚜𝚎𝚛𝚟𝚎𝚛𝚎𝚗@𝚜𝚘-𝚠𝚑𝚊𝚝.𝚗𝚕


LET OP!

Deze avond vind er ook een concert plaats. Hierdoor kan er tot 23:00 niet voor binnen worden gereserveerd. Het terras is wel open en vanaf 23:00 kunnen jullie binnen genieten van een biertje.


Het is belangrijk bij het bezoek dat je in gezonde toestand verkeerd, 1.5 meter afstand houdt, regelmatig je handen wast, contactloos betaalt (Pin Only) en aanwijzingen van onze vrijwilligers opvolgt.

Over het evenement

Tickets

Free Ticket: Gratis

Tijden

Aanvang: 18:00

Start: 18:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!