zo 23 mei 2021

Café

Bring-Your-Own-Plu Edition

Deuren open: 14:00
Start: 14:00
Einde: 20:00
Free Ticket: Gratis

Over Café

𝚆𝚒𝚓 𝚑𝚎𝚋𝚋𝚎𝚗 𝚠𝚎𝚎𝚛 𝚎𝚎𝚗 𝚝𝚎𝚛𝚛𝚊𝚜! 🥳

We gaan het vandaag weer proberen ondanks dat het weer er niet geweldig uit ziet. Kom gezellig langs, zolang je klachtenvrij bent. 😉 Reserveren kan alleen aan de deur, maar gelukkig hebben we plek zat. We kunnen helaas niemand binnen ontvangen, dus neem voor de zekerheid een warm vest en een paraplu mee.

Tussen 14:00 en 20:00 zullen wij open zijn voor een biertje, wijntje of frisje.

Tot snel!

𝙴𝚎𝚗 𝚋𝚘𝚛𝚛𝚎𝚕 𝚣𝚊𝚕 𝚎𝚛 𝚣𝚒𝚓𝚗, 𝚋𝚒𝚓 𝚘𝚗𝚜 𝚘𝚙 𝚑𝚎𝚝 𝚝𝚎𝚛𝚛𝚎𝚒𝚗. 🍻
𝙷𝚎𝚝 𝚔𝚕𝚒𝚗𝚔𝚝 𝚠𝚎𝚕𝚕𝚒𝚌𝚑𝚝 𝚠𝚊𝚝 𝚌𝚛𝚞, 𝚖𝚊𝚊𝚛 𝚋𝚛𝚒𝚗𝚐-𝚢𝚘𝚞𝚛-𝚘𝚠𝚗 𝚙𝚊𝚛𝚊𝚙𝚕𝚞. ☔️
𝙳𝚊𝚝 𝚓𝚎 𝚝𝚑𝚞𝚒𝚜 𝚋𝚕𝚒𝚓𝚏𝚝 𝚊𝚕𝚜 𝚓𝚎 𝚗𝚒𝚎𝚜𝚝, 𝚍𝚊𝚝 𝚑𝚎𝚋𝚋𝚎𝚗 𝚠𝚒𝚓 𝚑𝚎𝚝 𝚕𝚒𝚎𝚏𝚜𝚝. 🏠
𝚆𝚒𝚓 𝚜𝚗𝚊𝚔𝚔𝚎𝚗 𝚝𝚘𝚝 𝚒𝚗 𝚍𝚎 𝚘𝚗𝚎𝚒𝚗𝚍𝚒𝚐𝚑𝚎𝚒𝚍 𝚗𝚊𝚊𝚛 𝚎𝚎𝚗 𝚏𝚎𝚎𝚜𝚝𝚓𝚎 𝚟𝚘𝚘𝚛 𝚟𝚘𝚕𝚕𝚎 𝚌𝚊𝚙𝚊𝚌𝚒𝚝𝚎𝚒𝚝. 👯‍♀️

Over het evenement

Tickets

Free Ticket: Gratis

Tijden

Aanvang: 14:00

Start: 14:00

Einde: 20:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!