vr 19 jan 2024

Catan toernooi

Ben jij de heerser van Catan?

Deuren open: 21:00
Start: 21:00
Einde: 02:00
Free Ticket: Gratis
Leden: Gratis

Over Catan toernooi

Ben jij de heerser van Catan? Daag je vrienden uit en bewijs het tijdens ons Catantoernooi in So What! Een avond waar strategie, tactiek, maar ook gezelligheid van cruciaal belang zijn!🎲💰 Of je nu een doorgewinterde handelaar bent of net begint aan je Catan-avontuur, iedereen is welkom!

Naast de intense Catan-competitie hebben we ook een heerlijke selectie speciaalbieren voor je klaarstaan. Laat de dobbelstenen rollen, ruil slim en geniet van een gezellige avond met vrienden en mede-Catanliefhebbers. Proost op de overwinning, de tegenslagen, en vooral op een geweldige tijd!

Mis het niet! Nodig je mede-handelaren uit en beleef een avond vol spellen, plezier en natuurlijk, speciaalbier.🍺

Over het evenement

Tickets

Free Ticket: Gratis

Leden: Gratis

Tijden

Aanvang: 21:00

Start: 21:00

Einde: 02:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!