vr 04 dec 2020

Celine Cairo

Deuren open: 20:00
Start: 20:30
Einde: 23:00
Leden: €8

Over Celine Cairo

UPDATE
Helaas zullen we dicht blijven totdat de horeca weer open mag. 😢 Dit event zal om die reden worden verplaatst. Wanneer meer duidelijkheid is ontvangen ticketkopers een mail!

Singer/songwriter Celine Cairo timmert hard aan de weg sinds ze in 2010 doorbrak bij Edwin Evers, diverse malen optrad bij De Wereld Draait Door en debuteerde met een EP die ze opnam met Fink. Met haar bijzondere fluwelen stem en verhalende liedjes betovert ze sindsdien haar groeiende publiek, zowel live als online.

In 2016 bracht Celine haar debuutalbum Free Fall uit, dat ze in Los Angeles schreef en opnam en haar de Zilveren Notenkraker opleverde. Haar weelderige popliedjes werden al ruim 12 miljoen keer gestreamed en zijn te horen in diverse series en TV-programma’s. Ze tourde de afgelopen jaren met haar band langs zowel theaters als popzalen en opende ze voor acts als Haevn, Asgeir, Alex Vargas en Dodie. Met haar akoestische album The Hector Sessions stond ze in het Concertgebouw, waar ze in april 2021 zal terugkeren met een exclusief concert met haar hele band. Tot die tijd is ze in intieme setting te horen in historische locaties door het land, waar ze ook nummers van haar volgende studioalbum ten gehore zal brengen. Het nieuwe album wordt verwacht in mei 2021.

#### QUOTES
Oor: “Dromerige liedjes in een grootse productie; zeer overtuigend”
Plato/Concerto: “Celine laat horen klaar te zijn voor het grote werk”
Harper’s Bazaar: “Dit is misschien wel het mooiste debuutalbum van het jaar”
Lust For Life: “Free Fall bundelt pure perfectie in 10 adembenemend mooie songs – met afstand de beste zangeres van Nederland”
NRC: “Celine Cairo is een van de namen van 2017”
A Bit Of Pop Music: “She came up with a style that delicately balances the acoustic with the electronic, the folky singer-songwriter elements with unapologetic pop melodies and productions.”
Dansende Beren: “Een knappe jongedame met een wondermooie stem, een Nederlandse boordevol potentieel.”
Music Is My Life: “Her voice is totally spellbinding.”

Celine Cairo is al in So What! te bewonderen voor een kleine €10,-
Maar wil je ons extra steunen, dan kan je kiezen voor optie B, C, D of E welke met stapjes van €2,50 elk een beetje duurder zijn.

Over het evenement

Tickets

Leden: €8

Tijden

Aanvang: 20:00

Start: 20:30

Einde: 23:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!