zo 26 jul 2020

Craftbeer Diner

met Frontaal en De Moersleutel

Deuren open: 16:00
Start: 16:20
Einde: 22:00
Leden: €54
Regulier: €56

Over Craftbeer Diner

Deze zondag gaan wij genieten van de bieren van Brouwerij Frontaal en Brouwerij de Moersleutel. Dit keer doen we dit niet met een gastspreker maar een gastkok. We gaan namelijk een diner neerzetten waarbij de gerechtjes passen bij de bieren.

We gaan zes kleine gerechtjes serveren met zeven bijpassende bieren. Een zomers thema waarbij smaken van het eten gecomplimenteerd worden met de smaken van het bier of juist zorgen voor een mooi contrast.

Ticketverkoop start 04-07-2020 om 18:00!


In verband met de maatregelen omtrent corona hebben we gekozen om alleen DUOtickets aan te bieden. Dit zorgt ervoor dat het qua plekken overzichtelijk blijft en je sowieso bij elkaar aan tafel zit met z’n tweeën. Mooi moment om je speciaalbier liefhebbende zwager of buurman mee te nemen!

Ergens in de week van 13 juli ontvang je een mail met een link om je allergieën of wensen aan te geven. We gaan spelen met smaken dus vul hier dan alleen het noodzakelijke in voor de beste beleving van het evenement.

Cheers en tot zondag!

Over het evenement

Tickets

Leden: €54

Regulier: €56

Tijden

Aanvang: 16:00

Start: 16:20

Einde: 22:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!