za 30 mei 2020

Craftbeer @ Home

Part 3

Deuren open: 14:00
Start: 14:00
Einde: 15:00

Over Craftbeer @ Home

Voor deze editie van de bierpakketten hebben we iets speciaals bedacht. Internationale crafts. Gesorteerd op trend binnen de craftbeer wereld. Gemaakt in brouwerijen door heel Europa. En geΓ―mporteerd door de helden van Hopping Borders.

Kijk maar eens naar deze watertandend mooie lijst!

πŸ”΄ Levering = Zaterdag πŸ”΄


International: Fruited Sours
Fruited Sour Ales, een stijl die als trend vanuit de States naar Europa is over komen waaien. De klassieke Kriek in een nieuw jasje. Experimentele brouwsels met een fantastisch fruitig zuur resultaat. Selfmade Brewing uit Rusland voegde bijvoorbeeld frambozen, bramen en verse munt toe aan hun fruited gose. Heerlijk, zeker met dit weer.

Dit pakket bevat vijf van deze β€œfruitsapjes”.
Klein (3 stuks) = €18, Normaal (5 stuks) = €27.50

International: Hopbommen
Bittere IPA’s zijn volgens sommige niet meer van deze tijd. Brouwers maken steeds meer gebruik van technieken om hun IPA een zacht karakter te geven. Met in het bijzonder Hop on the Rocks van Castello Beer Factory uit Spanje, een Double Dry Hopped New England Double India Pale Ale. De substijl gekkigheid slaat op één ding, het tropisch, zachte fruitige karakter van het bier.

Dit pakket bevat vijf van deze β€œhopbommen”.
Klein (3 stuks) = €18, Normaal (5 stuks) = €27.50

Lokaal
Dit pakket keert terug met 5 nieuwe lokale bieren. Een verse Dorade IPA van Brouwerij Reeuwijk en een verse bok van Brouwerij Argentum! Dit keer ook in samenwerking met LVR uit Zoetermeer!
Klein (4 stuks) = €15, Normaal (6 stuks) = €20

Belgisch Klassiek
Er heeft geen land zoveel verschillende bieren als BelgiΓ«. Met meer dan 1.600 verschillende Belgische bieren en tradities afstammend uit de middeleeuwen, kan een mooi Belgisch pakket niet ontbreken. Vijf klassieke Belgische bieren in een pakket. Je kent ze vast wel.
Klein (3 stuks) = €12.50, Normaal (5 stuks) = €17

Verrassingspakket
Als laatste bieden we ook de keuze van een verrassingspakket. We hebben een selectie gemaakt van verschillende stijlen uit onze collectie van lokale en nationale bieren.
Klein (4 stuks) = €15, Normaal (8 stuks) = €27


Bezorging
Bezorgen alleen in: Gouda, Reeuwijk, Bodegraven, Waddinxveen, Haastrecht, Stolwijk, Moordrecht en Gouderak. Pakketten worden binnen een week bij je geleverd. Bij de prijs zit €1,00 bezorgkosten inbegrepen.

Behoor je niet tot één van de bezorglocaties, maar wil je nu wel heel graag een pakketje kopen? Stuur dan een mailtje naar πš•πšŠπšœπš›.πšŸπšŽπš›πš‹πšžπš›πš@𝚜𝚘-πš πš‘πšŠπš.πš—πš• en misschien valt er toch nog iets te regelen. πŸ˜‰


Let op: zorg dat je adres goed staat in ons systeem

Dit kun je wijzigen in ons Stager ticketsysteem > Menu > Persoonlijke gegevens. Mocht het toch per ongeluk fout gaan, neem dan contact op via πš•πšŠπšœπš›.πšŸπšŽπš›πš‹πšžπš›πš@𝚜𝚘-πš πš‘πšŠπš.πš—πš•

PS> Biertjes op de foto geven geen garantie voor je pakketje. πŸ˜‰

Over het evenement

Tickets

Tijden

Aanvang: 14:00

Start: 14:00

Einde: 15:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!