do 13 jun 2024

Craftbeer Invites: Alchemik

Kom en proef het verhaal van Alchemik

Deuren open: 19:30
Start: 20:00
Einde: 00:00
Regulier: €24
Leden: €22

Over Craftbeer Invites: Alchemik

So What Craftbeer invites is een terugkerend evenement waarbij So What! brouwerijen uitnodigt om hun bieren en het verhaal hierachter met ons te delen.

Nog geen drie jaar geleden begon het verhaal van Alchemik in Sofia, Bulgarije. Hier zijn James en zijn partner-in-brew Mira net voor de pandemie gaan wonen. James nam de passie voor craftbeer over van zijn vader, die een speciaalbierwinkel had in Manchester. Tijdens de pandemie gingen sommige een bananenbrood bakken, James kocht een thuisbrouwset. Hij bedacht zelf een paar gekke bierrecepten. Na een paar plakkerige explosies op Mira’s nieuw geverfde muren, voelde James diep van binnen eindelijk dat hij er klaar voor was. Klaar om zijn bier met de wereld te delen!

James hunkert naar bombastisch en excentriek bier. Met zijn brouwsels zoekt hij de grens op. Dream it, make it, drink it. Op speciaal verzoek neemt hij een sour ale met ons lievelingsfruit mee. Een ander bier om de brouwerij te beschrijven is OH! CRUMBLE, een imperial pastry sour met rababer, kweepeer, kardamom, kaneel, gember en vanille. Heel erg lekker.

Wij hopen op mooi weer om deze proeverij (deels) buiten te doen. Past perfect bij de bieren.

Kom en proef het verhaal van Alchemik


18+

Over het evenement

Tickets

Regulier: €24

Leden: €22

Tijden

Aanvang: 19:30

Start: 20:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!