za 23 apr 2022

Craftbeer Invites: Brouwerij de Molen

Deuren open: 20:00
Start: 20:00
Einde: 00:00
Regulier: €22

Over Craftbeer Invites: Brouwerij de Molen

So What Craftbeer invites is een terugkerend evenement waarbij So What! brouwerijen uitnodigt om hun bieren en het verhaal hierachter met ons te delen.

Dit keer komt Brouwerij de Molen langs. Één van de pionieren van Nederlands Craftbeer én voor ons een lokale brouwerij. Hoofdbrouwer Menno Olivier is met 25 jaar brouw-ervaring een veteraan in het vak. In die tijd is Brouwerij de Molen uitgegroeid tot een internationale bekendheid met bevriende brouwerijen over de hele wereld. Zo worden ze al jarenlang als beste brouwerij van Nederland beoordeeld op de website RateBeer.

De Brouwerij organiseert ieder jaar Borefts Bier Festival. Een festival waarbij brouwerijen en bierliefhebbers van over de hele wereld afreizen naar het pittoreske Bodegraven. Op 25 en 26 september 2020 zou de 12de editie plaatsvinden, maar door het virus kon dit helaas niet doorgaan.

Wél gaan wij de 20e van november mooie bieren van de Brouwerij de Molen schenken. Verwacht unieke bieren met specifieke smaken. Zoals andere edities zullen er bieren voorbij komen die je waarschijnlijk eerder niet op hebt. Kom en proef het verhaal van Brouwerij de Molen.

Over het evenement

Tickets

Regulier: €22

Tijden

Aanvang: 20:00

Start: 20:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!