za 14 okt 2023

Craftbeer Invites: Buxton Brewery

Dikke zware stouts en subtiele lichte IPA's

Deuren open: 19:30
Start: 20:00
Einde: 00:00
Regulier: €30
Leden: €28

Over Craftbeer Invites: Buxton Brewery

So What Craftbeer invites is een terugkerend evenement waarbij So What! brouwerijen uitnodigt om hun bieren en het verhaal hierachter met ons te delen.

Dit keer weer eentje uit de UK die al langer meegaat: Buxton Brewery. Zij maakten way back al een mooie collab met Omnipollo. Dit bier dreef de spot met racisme, en ze vernoemde het naar lafhartigheid. Het was een van de eerste buitenlandse pastry stouts die goed verkrijgbaar was in Nederland. Maar meer van Buxton viel in Nederland in de smaak. Dikke zware stouts en subtiele lichte IPA’s.

Deze proeverij heeft een iets hogere kaartprijs dan je van ons gewend bent, maar wat je hiervoor terugkrijgt is een selectie van hun beste bieren van het moment. Niet voor de poes.

Kom en proef het verhaal van Buxton!


18+

Over het evenement

Tickets

Regulier: €30

Leden: €28

Tijden

Aanvang: 19:30

Start: 20:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!