za 30 sep 2023

Craftbeer Invites: Folkingebrew

Big & Bold met de heerlijkste IPA's: kom en proef het verhaal van Folkingebrew

Deuren open: 19:30
Start: 20:00
Einde: 00:00
Regulier: €24
Leden: €22

Over Craftbeer Invites: Folkingebrew

So What Craftbeer invites is een terugkerend evenement waarbij So What! brouwerijen uitnodigt om hun bieren en het verhaal hierachter met ons te delen.

Er gaat niets boven Grunn! De "Beer Geeks Who Turned Brewers" van Folkingebrew komen naar Gouda! Deze mannen brouwen big en bold. in 2017 brouwden zij in de achtertuin van een bierwinkel en de afgelopen jaren staan ze op de grootste bierfestivals van Europa. Fruitsapjes, dikke zoete stouts maar vooral erg smaakvolle IPA’s zijn hun expertise.

Kom en proef het verhaal van Folkingebrew!

Over het evenement

Tickets

Regulier: €24

Leden: €22

Tijden

Aanvang: 19:30

Start: 20:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!