za 13 apr 2024

Craftbeer Invites: Gils Fermentings

UITVERKOCHT // Een editie met mede

Deuren open: 19:30
Start: 20:00
Einde: 00:00
Regulier: €26
Leden: €24

Over Craftbeer Invites: Gils Fermentings

So What Craftbeer invites is een terugkerend evenement waarbij So What! brouwerijen uitnodigt om hun bieren en het verhaal hierachter met ons te delen.

Yves Giles kwam begin vorig jaar al langs als vertegenwoordiger van Kaapse Brouwers. Hij heeft toen laten zien hoe vaten in Europa worden gemaakt en hoe deze gebruikt worden bij het houtlageren van bier. Naast zijn baan bij Kaapse Brouwers heeft hij nu een hobby opgedaan. Hij is namelijk ook imker en van zijn honing maakt hij Mede. Een hele nieuwe onderneming maar met genoeg kennis om hele mooie medes te maken. Voor de afwisseling neemt hij ook een aantal bieren mee die iets met zijn verhaal te maken hebben.

Kom en proef het verhaal van Gils Fermentings!


18+

Over het evenement

Tickets

Regulier: €26

Leden: €24

Tijden

Aanvang: 19:30

Start: 20:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!