za 29 aug 2020

Craftbeer Invites: Hopping Borders

Deuren open: 19:30
Start: 20:00
Einde: 23:30
Leden: €38
Regulier: €40

Over Craftbeer Invites: Hopping Borders

So What Craftbeer invites is een terugkerend evenement waarbij So What! brouwerijen uitnodigt om hun bieren en het verhaal hierachter met ons te delen.

Deze zaterdag hebben we iets bijzonders. Weliswaar geen brouwerij maar een speciaalbier groothandel. Hopping Borders is nog geen 2 jaar oud en importeert nu al meer dan 50 top brouwerijen uit meer dan 20 landen binnen Europa. Voorbeelden zijn Sori Brewing uit Estland, Cervisiam uit Noorwegen en en Selfmade Brewery uit Rusland. Begonnen door bieren mee te nemen als souvenir voor vrienden en familie. Nu leveren zij aan meer dan 200 slijters en horeca zaken door heel Nederland.

Natuurlijk gaan we ook hele mooie bieren proeven. Fruited sours, imperial stouts én flink gehopte bieren van grote en kleine Europese brouwerijen. Net als andere edities zullen er zoveel mogelijk bieren voorbij komen die je waarschijnlijk nog niet eerder gedronken hebt.

Kom en proef het verhaal van Hopping Borders.

Ticketverkoop start zondag 09-08-2020 om 18:00


In verband met de maatregelen hebben we gekozen om alleen DUOtickets aan te bieden. Dit zorgt ervoor dat het qua plekken overzichtelijk blijft en je sowieso bij elkaar aan tafel zit met z’n tweeën. Mooi moment om je speciaalbier liefhebbende zwager, buurman of oma mee te nemen!

Per persoon zijn er maximaal 2 tickets te koop! Dit om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen kans maken op tickets.

Over het evenement

Tickets

Leden: €38

Regulier: €40

Tijden

Aanvang: 19:30

Start: 20:00

Einde: 23:30

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!