za 21 jan 2023

Craftbeer Invites: Kaapse Brouwers

Kom en proef het verhaal van de Kaapse Brouwers

Deuren open: 19:30
Start: 20:00
Einde: 23:00
Regulier: €22
Leden: €20

Over Craftbeer Invites: Kaapse Brouwers

So What Craftbeer Invites is een terugkerend evenement waarbij So What! brouwerijen uitnodigt om hun bieren en het verhaal hierachter met ons te delen.

Up next: Kaapse Brouwers

Tijd om je voor te stellen aan Kaapse Brouwers. In 2014 begonnen in het Rotterdamse Katendrecht, de Kaap en inmiddels gevestigd in het Rotterdam Makers District. Zij maken volgens hunzelf het beste Rotterdamse bier van de wereld.

Wellicht ken je ze van de oude of nieuwe Fenix Food Factory. Een op de Londense Borough Market geïnspireerde locatie waar marktkraampjes en de taproom van Kaapse samenkomen. Een aanrader voor als je er nog niet geweest bent.

Kaapse brouwt moderne bieren van gedurfde recepturen. Zuur, bitter, zoet, donker, licht, zwaar. het wordt allemaal gebrouwen door de Kaapse Brouwers.

Ticketverkoop start donderdag 15 december om 20:00

Over het evenement

Tickets

Regulier: €22

Leden: €20

Tijden

Aanvang: 19:30

Start: 20:00

Einde: 23:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!