za 16 mrt 2024

Craftbeer Invites: Klere Boght

UITVERKOCHT // Kom en proef het verhaal van Klere Boght

Deuren open: 19:30
Start: 20:00
Einde: 00:00
Regulier: €22
Leden: €20

Over Craftbeer Invites: Klere Boght

So What Craftbeer invites is een terugkerend evenement waarbij So What! brouwerijen uitnodigt om hun bieren en het verhaal hierachter met ons te delen.

Klere Boght begon in 2015 toen Danny de Kleer een thuisbrouwerij begon in Alphen aan de Rijn. Vijf jaar later besloten hij en Diny de Kleer als officiƫle brouwerij verder te gaan. Voornamelijk met hun dikke stouts wierven ze sindsdien de waardering van vele bierliefhebbers. De bieren komen in kleine oplagen uit, want ze worden nog steeds vanuit de schuur van 9m2 gebrouwen. Ze geven zelf aan dat ze vooral bieren maken waar ze zelf enthousiast van worden. En op 16 maart heb jij de kans om (meer) te leren over deze veelbelovende brouwer uit de regio!

Kom en proef het verhaal van Klere Boght!


18+

Over het evenement

Tickets

Regulier: €22

Leden: €20

Tijden

Aanvang: 19:30

Start: 20:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!