vr 08 jul 2022

Craftbeer Invites: Mad Scientist

Kom en proef het verhaal van Mad Scientist

Deuren open: 19:30
Start: 20:00
Einde: 00:00
Regulier: €24
Leden: €22

Over Craftbeer Invites: Mad Scientist

Craftbeer Invites editie #11

Voor deze editie hebben we iets heel speciaals kunnen regelen. Namelijk het Hongaarse Mad Scientist.

Ze omschrijven zichzelf als "Always flawless, always bold, never boring". Dit bewijzen ze met altijd weer grenzen op te zoeken als het gaat om Craftbeer.

Eerder in So What! dronken wij hun Tropical Space Muffin. Een pastry sour toevoegingen van banaan, kokos, ananas, vanille en blauw alg voor de kleur. Deze dronken we toen uit hun eigen glazen in de vorm van een erlenmeyer. Fantastisch.

Niet geheel onbelangrijk.. De presentatie wordt gegeven door Márton en Vivian. Hun Nederlands is niet super dus er zal Hongaars of Engels gesproken worden.

De vibe van Craftbeer Invites is van orgine en nog steeds het proeven van nieuwe smaken met een mogelijkheid tot een directe terugkoppeling van de brouwerij. Dus kom en proef het verhaal van Mad Scientist.

Egészségére!

Over het evenement

Tickets

Regulier: €24

Leden: €22

Tijden

Aanvang: 19:30

Start: 20:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!