vr 05 jul 2024

Craftbeer Invites: The Piggy Brewing Company

Kom en proef het verhaal

Deuren open: 19:30
Start: 20:00
Einde: 01:00
Regulier: €26
Leden: €24

Over Craftbeer Invites: The Piggy Brewing Company

So What Craftbeer invites is een terugkerend evenement waarbij So What! brouwerijen uitnodigt om hun bieren en het verhaal hierachter met ons te delen.

Bij Nancy, in het noorden van Frankrijk, ligt een dorpje genaamd Liverdun. Behalve de mooie kastelen en idyllische kreken staat hier ook de meest vooruitstrevende brouwerij uit Frankrijk, Piggy Brewing Company. De laatste jaren zie je steeds meer Franse Craft naar Nederland komen maar Piggy was een van de eerste. Ze maken Hop Forward, robuuste en uitdagende maar vooral erg dikke bieren. Waarom dikke bieren? Dat kunnen ze zelf het beste omschrijven..

La philosophie porcine est née en Lorraine, chez les "gros". Chez nous, tout le monde est "gros" et nul besoin d’être physiquement imposant pour être "gros" dans l’esprit. Notons toutefois le profond respect que nous éprouvons envers les plus balaises d’entre nous car, pour reprendre une citation de M. Audiard qui nous est chère: "Quand les types de 130 kg disent certaines choses, ceux de 60kg les écoutent."

Wij hopen op mooi weer om deze proeverij (deels) buiten te doen. Past perfect bij de bieren.

Kom en proef het verhaal van The Piggy Brewing Company


18+

Over het evenement

Tickets

Regulier: €26

Leden: €24

Tijden

Aanvang: 19:30

Start: 20:00

Einde: 01:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!