za 10 jun 2023

Craftbeer Tasting Festival

De mooiste bieren voor kleine prijsjes om te proeven.

Deuren open: 20:00
Start: 20:00
Einde: 00:00
Free Ticket: Gratis

Over Craftbeer Tasting Festival

So What! presenteert het Craftbeer Tasting Festival

Ben jij een craftbeer liefhebber? Of wil jij graag craftbeer leren kennen? Deze avond kun je leren wat je lekker vindt, of gewoon heel veel verschillende bieren proeven!

Er zijn weer een hoop nieuwe bieren met allerlei verschillende smaken. Er is zoveel moois, dus om zoveel mogelijk te kunnen proeven is er de mogelijkheid om 15cl proefglaasjes te kiezen. Helemaal weg van een bier? Geen probleem! Je kan ook een hele fles of blik bestellen.

💛Oude favorieten en veel nieuwe!
💰Gratis toegang en betalen per bier
🐝Wees erbij!

Tot snel!

Over het evenement

Tickets

Free Ticket: Gratis

Tijden

Aanvang: 20:00

Start: 20:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!