za 21 nov 2020

Craftexbeerience

@ Home

Deuren open: 20:00
Start: 20:00
Einde: 02:00
DUOtickets: €40

Over Craftexbeerience

Het ziet er naar uit dat we nog even dicht moeten blijven. De horeca is nu eenmaal een plek waarbij meer contactmomenten zijn dan thuis op de bank. Om nou te zorgen dat we thuis ook verantwoord een feestje kunnen geven, gaan wij wat leuks organiseren.

## SO WHAT’S CRAFTEXBEERIENCE @HOME
#### Zaterdag 21 november: 20:00

Wij stellen een survivalpakket voor jou en je maatje samen, waarvan jullie kunnen genieten terwijl je via Twitch kan genieten van een mooi festival. Zo gezellig mogelijk waarbij de afstand makkelijk te bewaren valt. Net zoals bij Craftbeer Invites is ook deze proeverij zorgvuldig samengesteld, zowel in stijlen als in volgorde van de bieren. De bieren zullen door ons of zelfs door de brouwerij geïntroduceerd worden.

#### Ticketverkoop start op dinsdag 10-11 om 20:00
Let op, het zijn weer DUOtickets, geldig voor twee personen!

Het survivalpakket bestaat uit onder andere acht mooie speciaalbieren van binnenlandse en buitenlandse brouwerijen, en lokale lekkernijen van Adriatika! Het survivalpakket kan je op vertoon van je ticket dinsdag 17 november of vrijdag 20 november tussen 17:00 en 19:30 ophalen in So What!. Mochten deze momenten echt niet uitkomen, stuur ons dan een berichtje. We komen er wel uit.

Wie zegt dat geluk niet essentieel is? Samen staan we sterk tegen de corona eenzaamheid!

Over het evenement

Tickets

DUOtickets: €40

Tijden

Aanvang: 20:00

Start: 20:00

Einde: 02:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!