zo 21 mrt 2021

Craftexbeerience pt. 3

Brexit Edition

Deuren open: 13:00
Start: 13:00
Einde: 17:00
Regulier: €40

Over Craftexbeerience pt. 3

Wellicht dat over een jaar geen handel meer gedreven wordt met het Verenigd Koninkrijk. Daarom doen we nog een laatste keer een proeverij van bieren uit Engeland en Schotland.

Zonder grappen: Naast North Brewing Co. en Cloudwater Brewing Co. zijn er ook een hoop hippe jonge brouwerijen te vinden in die regio. We hebben een leuk stel bieren besteld en die gaan we proeven op zondag 21 maart. Het zullen smaken zijn die je niet zomaar eerder bent tegengekomen.

Wat is de bedoeling?
Op zaterdag 20 maart kun je je pakket op komen halen tussen 15:00 en 18:00. Draag bij ons binnen dan ook een mondkapje. In het pakket zit genoeg bier voor 2 personen. Mocht je het toch liever alleen doen dan kan dat natuurlijk ook. Al adviseren wij dan wel jouw eigen tempo aan te houden! 😛

Zondagmiddag zullen wij via Twitch de proeverij hosten en je begeleiden door de proeverij. Naast de bieren zal er ook weer aan aantal rondes gequizt worden.

Over het evenement

Tickets

Regulier: €40

Tijden

Aanvang: 13:00

Start: 13:00

Einde: 17:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!