za 24 jul 2021

Dichterbij

// Middag show

Deuren open: 15:30
Start: 16:00
Einde: 00:00
Leden: €5.50

Over Dichterbij

De band “Dichterbij” vindt zijn oorsprong ik het Woerdense. De band bestaat uit vijf personen met een uiteenlopende muzikale achtergrond. in het najaar van 2019 ontmoetten de mannen elkaar voor het eerst, en besluiten een avond muzikaal aan elkaar te ruiken. Begin 2020 besluiten ze een muzikaal project te gaan doen, dit loopt “door het snel uitrollen van de nummers en de muzikale en persoonlijke klik echter al snel uit tot het vormen van een band. Dichterbij maakt eigen Nederlandstalige nummers, met veel aandacht voor tekst. De muziek laat zich niet echt in een hokje proppen, maar is volgens de luisteraars van het eerste uur het beste te beschrijven als Nederlandstalige experimentele Rock. De bezetting: Op drums Joost Kuiper, op bas Richard van Jaarsveld, op Hammond Orgel en andere toetsen Michel Molenaar, op gitaar Marco van der Bij en op zang en gitaar Sjoerd Kuiper.


Dichterbij is al in So What! te bewonderen voor een kleine €7,50

Maar wil je ons extra steunen, dan kan je kiezen voor optie B, C, D of E welke met stapjes van €2,50 elk een beetje duurder zijn.

Over het evenement

Tickets

Leden: €5.50

Tijden

Aanvang: 15:30

Start: 16:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!