zo 03 mrt 2024

Eetcafé: So Whats verjaardagsdiner

Nodig vrienden uit, haal herinneringen op en vier So What's verjaardag met ons op 3 maart! 🎉

Deuren open: 17:00
Start: 18:00
Einde: 22:00
Regulier: €10

Over Eetcafé: So Whats verjaardagsdiner

Op 3 maart vieren we de verjaardag van So What! en we willen onze oudgedienden van harte uitnodigen om dit feestelijke moment met ons te delen.

Op zondag 3 maart 2024 laten we de muziek en fingerfood-buffet samenkomen in een onvergetelijke avond. De live muziek begint om 18:00 uur, en de deuren openen om 17:30 uur.

Voor een gezellige knalfuif vragen we een bijdrage van €10 per persoon. Aarzel ook niet om anderen uit jouw tijd bij So What! uit te nodigen; we hebben veel contactgegevens, maar zeker niet van iedereen.

We kijken er nu al naar uit om de gezelligheid te ervaren die jullie met je meebrengen op onze verjaardag. Tot 3 maart!

Let op: dit eetcafé is bedoelt voor voormalig medewerkers van So What!

Over het evenement

Tickets

Regulier: €10

Tijden

Aanvang: 17:00

Start: 18:00

Einde: 22:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!