za 16 sep 2023

End of Summer

Nog één knallend feest om de zomer af te sluiten!

Deuren open: 22:30
Start: 22:30
Einde: 04:00
Regulier: €5
Leden: €2

Over End of Summer

Na de hele dag genoten te hebben in de binnenstad van Gouda tijdens De Verwondering, is iedereen welkom om de dag samen af te sluiten bij So What! Ook als je niet langs bent geweest bij een van de vele activiteiten, maar je je deze week wel hebt verwonderd over het snelle voorbij gaan van de zomer, ben je van harte uitgenodigd!

Laten we de zomer in stijl afsluiten met de spectaculaire "End of Summer Party" in So What! Kom en dans met ons mee terwijl we de laatste zonnestralen omarmen. 🌅💃

Verwacht een avond vol geweldige muziek, zonnige drankjes en zwembadjes. Of je nu wilt genieten van de hitjes van de zomer of juist nieuwe beats wilt ontdekken, we hebben voor ieder wat wils. 🔥🌴

Over het evenement

Tickets

Regulier: €5

Leden: €2

Tijden

Aanvang: 22:30

Start: 22:30

Einde: 04:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!