vr 28 feb 2020

Engel

+ Rapper Just & DJ Native

Deuren open: 21:00
Start: 21:30
Einde: 01:00
Regulier: €10
Leden: €8

Over Engel

Twintig jaar geleden maakte een piepjonge Engel zijn debuut op CD. Inmiddels heeft de rapper meer dan tien albums op zijn naam staan en onderscheidt hij zich moedwillig in de Nederlandse muziekscene met een geheel eigen sound, thematiek en bijzondere samenwerkingen. In 2020 viert de Engel zijn 20-jarig jubileum en dat laat hij niet ongemerkt voorbij gaan. Bewapend met een nieuw verzamelalbum (Alles Nog Open) en een nieuwe liveshow (met o.a. Jawek Kamstra en Wouter Halhoff) komt de openhartige rapper vrijdag 28 februari naar één van zijn favoriete zalen!

Support:
Rapper Just en scratch specialist DJ Native verzorgen tijdens deze tour het voorprogramma. Just staat op het punt zijn soloalbum te releasen en laat op deze avond voor het eerst zijn nieuwe tracks horen.

Over het evenement

Tickets

Regulier: €10

Leden: €8

Tijden

Aanvang: 21:00

Start: 21:30

Einde: 01:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!