vr 04 mrt 2022

Engel met ’t Gilde

De Reisgenoten Tour met Engel, Just, Surya, Jawek Kamstra en DJ Native

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €10
Leden: €8

Over Engel met ’t Gilde

Een week voordat alle poppodia voor het eerst op slot gingen vierde Engel zijn twintigjarig jubileum in So What. Na een abrupt einde van zijn tour is de openhartige rapper terug in Gouda om nieuwe herinneringen te maken.

De Reisgenoten Tour is een ode aan de fans. Een dankbare toost verpakt in liedjes. Samen met Just, Surya, DJ Native en zanger Jawek Kamstra spelen zij een show waar de liefde voor muziek vanaf spat. Voor nieuwe passagiers en reisgenoten van het eerste uur. Hef het glas!

Video’s

Zolang hij speelt: https://www.youtube.com/watch?v=VC_WbYgzf7o

Soundtrack: https://www.youtube.com/watch?v=MlBoa1mTPc8

Breek ft. Paul de Munnik: https://www.youtube.com/watch?v=kdtRGOvX1HA

Over het evenement

Tickets

Regulier: €10

Leden: €8

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!