za 21 okt 2023

Fiesta del Nacho

Dompel je onder in Mexicaanse sferen! 🎉

Deuren open: 22:30
Start: 22:30
Einde: 04:00
Regulier: €5
Leden: €3

Over Fiesta del Nacho

Vandaag vieren we de dag van de Nacho. Weet je door wie de nacho is uitgevonden en wie op 21 oktober Nacho Dag geëerd wordt? Dat is Ignacio Anayo. “Nacho” was zijn bijnaam. Zijn uitvinding deed hij in 1943. De nacho is dus al maar liefst 80 jaar oud! Ben je dol op nacho’s, dan moet je 21 oktober omcirkelen in je agenda. Je kunt deze dag vieren zoals je zelf wilt, maar logischerwijs moeten er wel nacho’s aan te pas komen deze avond.

Daarom staat So What! deze dag in het teken van de Nacho en meer andere Mexicaanse invloeden. Een paar lekkere cocktails op basis van een aantal Mexicaanse likeuren kunnen niet ontbreken.


Deuren sluiten om 00:00. Leden kunnen tot 01:00 naar binnen.

18+

Over het evenement

Tickets

Regulier: €5

Leden: €3

Tijden

Aanvang: 22:30

Start: 22:30

Einde: 04:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!