za 15 feb 2020

Frameworks w/ Abstract Division, Falhaber

Deuren open: 22:30
Start: 22:30
Einde: 05:00
Frame I: €7
Frame II: €10
Double-Frame: €17
Frameworks. Friends: €6
Frameworks. Friends: €6

Over Frameworks w/ Abstract Division, Falhaber

Another wave of straightforward techno is striking the growing movement of our city’s rave community; Frameworks launches its second edition on February 15.

After having Noneoftheabove strip down the club last October, a new chapter was inevitable. This time we’re inviting the ever so established duo of Abstract Division, bringing over 25 years of collective experience under their belt. Accompanying them is Falhaber and his distinctive industrial sound. Support is provided by local chiefs Konstrukt Alliance and RON L.

PROGRAM

  • Abstract Division
  • Falhaber
  • Konstrukt Alliance
  • RON L

Techno | Acid | Industrial

INFO

  • 22:30 – 05:00
  • Doors close at 00:00
  • So What!, Vest 30
  • Minimum age: 18+

Over het evenement

Tickets

Frame I: €7

Frame II: €10

Double-Frame: €17

Frameworks. Friends: €6

Frameworks. Friends: €6

Tijden

Aanvang: 22:30

Start: 22:30

Einde: 05:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!