za 09 apr 2022

Frameworks w/ DYEN

Deuren open: 23:00
Start: 23:00
Einde: 05:00
Double-Frame: €22
Frameworks. Friends: €6
Frameworks. Friends: €6
Frame I: €8.50
Frame II: €13.50

Over Frameworks w/ DYEN

It’s been almost two and a half years since we hosted our last rave. At last we will finally reunite on April 9 with still very much the same line-up. For our long overdue third edition we’re inviting rising star DYEN. Hailing from the suburbs of Rotterdam, DYEN is all about powerful, straightforward techno, inspired by the 90s old school rave era. Support is provided by the talented Laura van Hal and our resident Konstrukt Alliance.

PROGRAM

▯ DYEN

▮ Laura van Hal

▯ Konstrukt Alliance

Techno ◇ Acid ◇ Industrial

TICKETS

▮ Frame I | €7,50 – SOLD OUT

▯ Frame II | €12,50

▮ Double Frame | €20

(ex. €1 service fee)

INFO

▮ 23:00 – 04:00 (Doors close at 00:00)

▯ 18+

▮ So What!, Vest 30

Over het evenement

Tickets

Double-Frame: €22

Frameworks. Friends: €6

Frameworks. Friends: €6

Frame I: €8.50

Frame II: €13.50

Tijden

Aanvang: 23:00

Start: 23:00

Einde: 05:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!