za 19 sep 2020

Fruit Fest

Tasting Session

Deuren open: 20:00
Start: 20:00
Einde: 06:00
Free Ticket: Gratis

Over Fruit Fest

Vanavond wordt een waar Fruit Fest met prachtige sours en IPA’s die bomvol zitten met de juiste vitamientjes en antioxidanten. Kijk maar eens naar deze mooie verzameling van bieren die we voor jullie hebben verzameld en er vanavond voor jullie klaar staan.

Helaas hebben we deze avond geen bier van de Brouwerij de Dochter van de Korenaar, maar om dat goed te maken zetten we een eigen kleine festival neer waarbij je 15cl proefglaasjes kan halen van 34 geselecteerde bieren. Voor de echte festival vibe komt er vanavond een boekje online die je kunt gebruiken om de biertjes te bestellen. Elk bier heeft zijn eigen nummer, samen met een korte omschrijving en prijs. Voor het bestellen zet je simpelweg je tafelnummer / logo / fantasy football team / handtekening op een bierfiltje met daarbij de nummers van je gewenste biertjes. Dus je wordt gewoon aan tafel geserveert! 😍

Krijgen jullie al dorst? 🍻

We zijn vanavond open vanaf 20:00 en hebben plaats voor maximaal 50 bezoekers, dus kom op tijd. De laatste avond dat je tot middernacht kan kan proeven, want vanaf volgende weekend moeten we helaas 01:00 al dicht.


Het is belangrijk bij het bezoek dat je in gezonde toestand verkeerd, 1.5 meter afstand houdt, regelmatig je handen wast, contactloos betaalt (Pin Only) en aanwijzingen van onze vrijwilligers opvolgt.

Over het evenement

Tickets

Free Ticket: Gratis

Tijden

Aanvang: 20:00

Start: 20:00

Einde: 06:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!