vr 25 mrt 2022

Game On!

In samenwerking met Spellenwinkel Bordspelers!

Deuren open: 20:00
Start: 20:00
Einde: 00:00
Free Ticket: Gratis

Over Game On!

Deze avond gaan wij weer ouderwets spelletjes spelen. Iets wat altijd leuker is onder het genot van een biertje. Daarom tovert So What vanavond de voor- en achterbar om tot een vette gameroom. Een potje klaverjassen, Monopoly, Risk, of een ander leuk spel? Het kan allemaal in So What!

Ook deze editie neemt de Spellenwinkel Bordspelers weer een leuke variatie aan spellen mee! Net als de vorige keer kun je namelijk stemmen op het leukste spel. Aan het einde van de avond maken we de winnaar bekend en het winnende spel wordt door So What! gekocht om op volgende Game On! edities te spelen.

De winnaar van de vorige editie: Ticket to Ride

Uiteraard is het entree zoals altijd weer GRATIS!

Over het evenement

Tickets

Free Ticket: Gratis

Tijden

Aanvang: 20:00

Start: 20:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!