vr 21 apr 2023

Glitter Strings

So, UITVERKOCHT! - Lustrum concert

Deuren open: 20:00
Start: 20:30
Einde: 01:00
Regulier: €6
Leden: €4

Over Glitter Strings

Glitter Strings is een 11-koppige discoformatie die hitjes van de 70’s en 80’s weer in volle glorie ten gehore brengt. De naam verwijst naar de strijkers in de band, waarmee discomelodieën tot leven komen zoals je ze zelden live hoort. Zet daar een veelstemmige zangsectie bij en een ritmesectie vol strakke basloopjes, funky gitaren en dikke synthesizers en je zal de hele avond niet stil kunnen blijven staan.

Ze zijn in 2017 ontstaan uit een groep muzikanten die hun liefde voor disco in een vorm van een band wilden gieten. De combinatie van achtergronden in jazz, musical en klassiek bleek een succes: 5 jaar en een hele boel optredens later staan ze er nog. Dit lustrumoptreden zal één groot discofestijn worden vol bekende (en minder bekende) parels van vroeger, in een originele Glitter Strings uitvoering. Gegarandeerd feest!

www.glitterstrings.nl | @glitter_strings

Over het evenement

Tickets

Regulier: €6

Leden: €4

Tijden

Aanvang: 20:00

Start: 20:30

Einde: 01:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!