za 11 mei 2024

Glitter Strings

10-koppige discoformatie

Deuren open: 20:00
Start: 20:30
Einde: 02:00
Regulier: €7
Leden: €5

Over Glitter Strings

Glitter Strings is een bruisende 10-koppige discoformatie die hitjes van de 70s en 80s weer in volle glorie ten gehore brengt. De naam is een knipoog naar de strijkers in de band, die de karakteristieke sound van die tijd naar het podium brengen. Dat zie je nooit live! Zet daar drie zangers bij, plus een ritmesectie vol strakke basloopjes, funky gitaren en dikke synthesizers en je zal de hele avond niet stil kunnen blijven staan.

Dit hebben we vorig jaar mee kunnen maken toen ze een uitverkochte show gaven in So What! ter ere van hun jubileum. Die geslaagde avond met een geweldige sfeer smaakte naar meer, en dit jaar hebben ze weer een knallende set voorbereid. Voor deze gelegenheid wordt de band ook weer uitgebreid met een percussionist, voor de special touch. Na afloop zullen dj’s het feest overnemen en een heerlijke selectie aan disco en andere favorieten van vroeger laten horen. Bereid je voor op één groot discofestijn!

Over de band
Glitter Strings is in 2017 ontstaan uit een groep muzikanten die hun liefde voor disco in de vorm van een band wilden gieten. De combinatie van achtergronden in jazz, musical en klassiek bleek een succes: 7 jaar later zijn ze uitgegroeid tot een ervaren feestband. Menig festival, gala, bruiloft en bedrijfsfeest zijn al los gegaan op de wervelwind aan glitters, de unieke combinatie van instrumenten en de charmes van de zangers. Elke show is anders, maar één ding is zeker: de voetjes gaan van de vloer!

Instagram


Deuren sluiten om 00:00. 18+

Over het evenement

Tickets

Regulier: €7

Leden: €5

Tijden

Aanvang: 20:00

Start: 20:30

Einde: 02:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!